Notícies

Concurs de Salts Internacional Barcelona 2015
Concurs de Salts Internacional Barcelona 2015

Barcelona, del 24 al 27 de setembre, es convertirà en la capital mundial de l'hípica amb la celebració del 104è Concurs de Salts Internacional. Per tercer any consecutiu, el CSIO Barcelona acollirà la gran final mundial Furusiyya FEI (Fédération Equestre Internacionale) Nations Cup™.

Al llarg de quatre jornades, la pista olímpica del Reial Club de Polo acollirà un total de nou competicions amb la participació de les amazones i genets més destacats del panorama eqüestre internacional. Sis proves seran de caràcter individual, mentre que les tres restants formen part de la Final de la Copa de Nacions.

El divendres 25 destaca, després de la competició, l'espectacle protagonitzat per la Fundación Real Escuela Andaluza de Arte Ecuestre, ofert per SEAT. "Cómo bailan los Caballos Andaluces" és un ballet eqüestre, amb música espanyola i vestuari del segle XVIII. L'exhibició comptarà amb la participació d'una quinzena de cavalls i inclou exercicis de doma vaquera, clàssica, treballs a mà i  carrusel.

CSIO Barcelona 2015 serà l'esdeveniment hípic més important del calendari eqüestre internacional.

Vés al prestage d'esports

25/09/2015 16:43h
Mitjana (0 Vots)