Notícies

Torna la Lliga de Campions
Torna la Lliga de Campions

Aquesta setmana ens hem retrobat un any més amb la competició futbolística europea a nivell de clubs més important i prestigiosa: la UEFA Champions League.

Enguany es torna a repetir el format vigent en què els millors 32 equips d'europa juguen la fase de grups, que es disputarà en format de lligueta fins a principis de desembre. A partir d'aquí els 2 primers classificats de cada grup entraran al bombo del sorteig dels vuitens de final, on els campions de grup tindran l'avantatge de jugar el partit de tornada a casa. Per temes climatològics el torneig s'atura fins a finals de febrer, quan els 16 equips restants es jugaran les garrofes i el format passarà a ser el de l'eliminatòria clàssica a doble partit. Els 2 finalistes es veuran les cares a Milà el proper 28 de juny.

El Futbol Club Barcelona defensa el títol i parteix com a favorit i rival a batre. Tot i així és una competició llarga, exigent i que requereix arribar en molt bona forma al final de l'hivern. Els equips sense fons d'armari (és a dir, amb plantilles curtes) pateixen molt en aquest darrer tram.

La primera jornada disputada aquesta setmana podem destacar les victòries contundents del Reial Madrid, el Bayern de Munic i el Chelsea, així com també l'empat del FC Barcelona  i la derrota del València.

Caldrà estar atents a les properes jornades, que de ben segur seran molt emocionants!

Vés al prestage ►

19/09/2015 05:57h
Mitjana (0 Vots)