Notícies

Triplet
Triplet

Aquest dissabte el FC Barcelona té la oportunitat no només de guanyar la UEFA Champions League sinó també de repetir un triplet: Copa del Rei, Lliga i Champions.

A les 20:45h, Juventus i FC Barcelona començaran aquesta esperada final que ha portat a molts seguidors dels dos equips a viatjar fins a Berlín per celebrar una desitjada victòria.

L'Olympiastadion de Berlín és l'escenari per aquesta gran final, amb una capacitat per a 76.000 espectadors, va ser inaugurat l'1 d'agost de 1936 amb motiu dels Jocs Olímpics que es van celebrar a la ciutat alemanya i que van ser inaugurats per Adolf Hitler.

La Juventus, que participarà a la seva primera final en dotze anys, busca aixecar la tercera corona europea mentre que el FC Barcelona té la mirada posada en el seu cinquè títol, el quart en els últims deu anys.

El FC Barcelona ve d'eliminar al Bayern de Munich després de guanyar 3-0 al Camp Nou i perdre 3-2 a l'Allianz Arena. La Juventus per la seva part va guanyar 2-1 al Real Madrid a Torí i va quedar 1-1 a la tornada.

Pels dos entrenadors una victòria a Berlín seria molt important després de la bona temporada que han fet els seus jugadors, així que se suposa que serà un partit d'allò més disputat i seguit per a tothom ja que ambdós volen aconseguir un esperat triplet.

 

 

 

 

 

 

Vés al prestage ►

04/06/2015 18:51h
Mitjana (0 Vots)