Notícies

8a Cursa de Muntanya de Manresa Memorial Jaume Olivé
8a Cursa de Muntanya de Manresa Memorial Jaume Olivé

El  Club Atlètic Manresa i el Club Gimbe organitzen aquest diumenge dia 31 de maig la vuitena edició de la Cursa de Muntanya de Manresa – Memorial Jaume Olivé, enguany amb novetats en el seu recorregut.

Aquesta és una cursa a peu que es disputa al terme municipal de Manresa amb sortida i arribada a l'Estadi Municipal d'Atletisme del Congost. El recorregut passa per pistes, camins rurals i corriols i pel cim del Collbaix en el seu punt més alt. La distància total és de 13,5 km i el desnivell positiu acumulat és de 540 metres.

La sortida es donarà a les pistes d'atletisme del Congost i s'arribarà a la falda del Collbaix per un corriol. El primer avituallament serà just abans d'atacar la pujada al Collbaix pel Solei, es farà tota la carena del cim, es baixarà per les Tines fins al segon avituallament i es tornarà al Congost per la via més directa possible. Segons els organitzadors, és un repte que està a l'abast de tothom.

En les edicions que precedeixen a aquesta, s'han vist els triomfs dels millors especialistes de muntanya del territori, amb victòries de Just Sociats (2010 i 2012), Núria Picas (2008 i 2011), Agustí Roc (2009) i Laia Andreu (2009), entre d'altres. L'any passat el guanyador va ser el berguedà Ricard Hierro, del Club Atlètic Manresa.

 La participació va quedar  limitada a 500 corredors. Les inscripcions van tenir uns preus populars que no superaven els 12 euros.

Vés al prestage ►

29/05/2015 15:35h
Mitjana (0 Vots)