Notícies

Es pot somiar amb els tres títols: Lliga, Copa i Lliga de Campions?
Es pot somiar amb els tres títols: Lliga, Copa i Lliga de Campions?

Ha patit, ha sigut un llarg camí, però finalment el Barça està a la final de la Lliga de Campions.

El Barça disputarà la final de la Copa d'Europa després d'eliminar al Manchester City, al París Saint Germain i al Bayern. Tres equips que han aspirat al títol i que han caigut davant d'un Barça contundent.

El pròxim 6 de juny a Berlin, se sabrà el guanyador, el Barça tindrà al davant una Juventus que ha derrotat al Madrid. El Barça tindrà 19.550 localitats disponibles, pels qui vulguin viatjar a Berlin i animar al seu equip.

 

 

 

 

 

El Barcelona ja només està a dos partits de la glòria, el primer tràmit l'ha resolt perfectament al rubricar el títol de lliga davant l'Atlètico Madrid aquest 17 de maig de 2015. La victòria per 0 a 1 ha suposat materialitzar el títol a l'estadi del vigent campió (recordem que aquest ho va fer al camp de Barça la temporada anterior). L'equip s'ha situat a les portes de la llegenda. El sorprenent rendiment dels de Luis Enrique en el segon tram de la temporada just després de la tempesta de principi d'any ha animat el barcelonisme fins a creure en el triplet. Cal felicitar els futbolistes i el cos tècnic perquè la seva reacció després de la crisi és extraordinàriament destacable.

 

 

 

 

 

 

Vés al prestage ►

15/05/2015 18:13h
Mitjana (1 Vot)