Notícies

31è Saló del Llibre Infantil i Juvenil
31è Saló del Llibre Infantil i Juvenil

Des de Mollerussa ens indiquen que necessitem màgia. Si, si, màgia per al nostre món, la nostra família, la nostra vida... Per això, han dut més de 4.500 llibres adreçats a infants i joves de 0 a 15 anys a l'espai del Saló del Llibre Infantil i Juvenil de Catalunya que es celebra en aquesta localitat de les terres de Lleida.

Abracadabra, pota de cabra! I ja tenim aquí la 31a edició d'aquest Saló on ens apareix un espai on els personatges són capaços de grans prodigis, amb només un parell d'ingredients: llibres i nens. Perquè la literatura infantil ens fa creure en fades, en bruixots, en mags, en follets... Si, màgia vol dir il·lusió, creure en miracles, somniar, voluntat de canviar les coses que no s'han fet bé perquè hi ha una altra manera de fer-les, i és possible, i no s'hi val només dir-ho, cal fer-ho...

Si màgia vol dir això, per què no ens fem tots aprenents de mags per uns dies al Saló del Llibre Infantil i Juvenil de Catalunya? Fins al 30 d'abril, a Mollerussa, hi tenim l'ocasió.

Vés al prestatge de Turisme

20/04/2015 16:48h
Mitjana (0 Vots)