Notícies

Torna la Fórmula 1
Torna la Fórmula 1

Fa tot just quinze dies que, a Austràlia, va tornar a arrencar una edició més, la 66a, de la competició automobilística més prestigiosa del planeta. Enguany s'ha reduït a 19 grans premis, perquè el Gran Premi d'Alemanya ha quedat finalment suspès per problemes de finançament. Per a aquest exercici, que acabarà amb el Gran Premi d'Abu Dhabi el proper 29 de novembre, totes les escuderies portaran pneumàtics Pirelli, ja que la marca italiana té signat un contracte per subministrar-ne fins el 2016.

Louis Hamilton defensa el títol guanyat a les darreries de la temporada passada, i ho fa lluïnt el dorsal 44 en comptes del número 1 al qual hi té dret per la seva condició de vigent campió. També ha aixecat polseguera l'accident i la baixa de Fernando Alonso, sobre qui s'ha especulat molt i que aquest 2015 s'estrena a l'escuderia McLaren (recordem que portava diverses temporades a Ferrari sense aconseguir bons resultats). També és una incògnita l'estrena a la competició de Carlos Saniz Júnior, qui ha causat molt bones sensacions.

Quant a les escuderies que hi participen, cal recordar que Mercedes va escombrar literalment a la resta el passat 2014. Aquesta temporada sembla que, pel que hem vist a les dues primeres curses,  seguirà dominant el campionat.

A nivell de regulacions cal destacar l'implementació del cotxe de seguretat virtual, l'augment del pes dels monoplaces fins al 702 kgs., la doble puntuació a la darrera cursa i les restriccions dels missatges per ràdio. Tot plegat suma una bona colla d'ingredients que, de ben segur, faran el campionat més emocionant que mai.

Vés al prestage ►

01/04/2015 19:42h
Mitjana (0 Vots)