Notícies

El clàssic
El clàssic

L'entrenador del FC Barcelona, Luis Enrique, ja ha decidit el seu onze inicial, sembla que repetirà el mateix equip que va guanyar aquesta setmana el City, amb un únic canvi: Ter Stegen per Bravo. Pel que fa a l'equip blanc, és probable que l'entrenador italià, Carlo Ancelotti, aposti pel qüestionat 4-3-3 i en el centre del camp podria donar entrada a Lucas Silva o Illarramendi.

El Barça que és líder a la Lliga és el clar favorit per a guanyar aquest partit, o això és el que diuen en el sector de les apostes, que sembla que mourà a Espanya ni més ni menys que 20 milions d'euros i un augment del 200% en inversió publicitària.

Canal + té l'exclusiva d'aquest partit. Un total de 28 càmeres d'última generació en 22 posicions garantiran una cobertura insuperable del Clàssic. Aquest canal emetrà dissabte una programació especial de 10 hores seguides que començarà a les 12:15 h i acabarà a la 1:00 h.

Els aficionats que vagin a veure el partit al Camp Nou seran els encarregats d'alçar les 98.000 cartolines que formaran un impressionant mosaic amb les paraules "Jugadors" i "Seguidors" que estaran a ambdós costats d'una gran samarreta amb el número 12.Aquest diumenge torna l'emoció al Camp Nou, a les 9 h del vespre els aficionats al futbol tenen una cita ineludible: el Clàssic, un Barça – Reial Madrid que com gairebé sempre, promet ser un espectacular partit de la Lliga.

Vés al prestage ►

20/03/2015 17:42h
Mitjana (0 Vots)