Notícies

Trial Indoor a Barcelona
Trial Indoor a Barcelona

Aquest cap de setmana és diputarà al Palau Sant Jordi de Barcelona Trial Indoor

Aquest campionat és la prova més veterana de totes les puntuables per al Campionat del Món de trial indoor, la que aplega més quantitat de públic i la que compta amb més zones non-stop. Segons l'opinió de molts crítics és la prova d'aquesta modalitat de trial més difícil i espectacular del món.

La prova va ser creada el 1978 per la revista barcelonina Solo Moto, concebuda com un esdeveniment puntual i de caràcter promocional de la publicació.

En poc temps l'esdeveniment va guanyar un gran prestigi, en comptar amb la participació dels millors especialistes del món. Ja durant els anys 80 el Trial Indoor de Barcelona era considerat com el millor espectacle Indoor del món pel seu ambient, organització i espectacle. De fet, aquesta prova fou l'embrió de la modalitat Indoor de trial, escampant-se per Europa ràpidament i originant anys a venir l'actual Campionat del Món de l'especialitat

L'any passat els tres primers classificats foren: Toni Bou, Adam Raga i per últim Albert Cabestany.

Toni Bou, pilot de Piera ha assolit 16 títols de campionat del món de trial.

Adam Raga, pilot d'Ulldecona ha assolit 4 vedades el campionat del món de trial indoor. vegades el que es disputa a l'aire lliure. A banda, ha guanyat 11 vegades el Trial de les Nacions i 7 el Trial de les Nacions Indoor, així com 5 vegades el campionat estatal absolut i 3 l'indoor.

Albert Cabestany, pilot de Tarragona campió del món Indoor i estatal l'any 2002 i campió estatal indoor els anys 2002, 2003, 2006 i 2008 amb la motocicleta italiana Beta. A banda, formant part de la selecció estatal ha guanyat 12 vegades el Trial de les Nacions i 8 el Trial de les Nacions Indoor.

Vés al prestage ►

04/03/2015 16:24h
Mitjana (0 Vots)