Notícies

Copa del rei de bàsquet
Copa del rei de bàsquet

El Barça obre aquest dijous la LXXIX Copa del Rei de bàsquet contra el València Basket Club a les 19 hores al nou i majestuós pavelló Gran Canària Arena. Las Palmas de Gran Canària tornarà a ser l'epicentre d'aquesta gran festa del bàsquet, el primer títol de rellevància, després de 25 anys del seu últim torneig de l'any 1990.

Els vuit millors equips de la primera volta de la lliga Endesa es disputaran aquest trofeu: FC Barcelona, Unicaja, Real Madrid, València Basket, Bilbao Basket, CAI Zaragoza, FIATC Joventut i Herbalife Gran Canària. El Barça i el Real Madrid, els eterns rivals com a grans favorits, han monopolitzat les finals dels últims cinc anys. L'equip blaugrana buscarà avui la seva sisena final seguida i espera sumar el seu quart títol en sis anys. L'any passat va guanyar el títol el Real Madrid.

El mateix dijous a les 21:30 hores jugaran el Unicaja – Bilbao Basket. El divendres a les 19 h serà el torn del Real Madrid – CAI Zaragoza i el Herbalife Gran Canaria – FIATC Joventut  a les 21:30 h. Les semifinals es disputaran el dissabte, i la final serà el diumenge dia 22 de febrer a les 19 hores. En aquesta copa hi ha 400 periodistes acreditats i es podrà veure a 110 països de quatre continents.

A la platja de Las Canteras és on hi ha instal·lada la Copa Fan Zone amb diverses activitats i atraccions pels milers de persones que congregarà aquest esdeveniment. Més de 7.200 metres quadrats per aconseguir l'espai lúdic més gran en la història d'aquest guardó, que acull les àrees de patrocinadors i col·laboradors i on es disputarà la Minicopa Endesa.

 

Vés al prestage ►

19/02/2015 17:06h
Mitjana (0 Vots)