Notícies

La Mitja de Granollers ja està a punt
La Mitja de Granollers ja està a punt

El proper diumenge dia 1 de febrer tindrà lloc a Granollers la Mitja Marató de la ciutat, que passa també per Les Franqueses i La Garriga. Aquesta Mitja, certificada oficialment per la Federació Catalana d'Atletisme, és molt popular entre la gent que practica aquest esport fins a tal punt que de seguida se n'esgoten les inscripcions.

Aquesta cursa sempre compta amb la participació d'atletes d'alt nivell. Aquest any l'estrella era Dennis Kimetto, recordista mundial guanyador de Maratons com la de Berlín (2014), Chicago o Toquio (2013), però finalment no podrà córrer degut a una lesió que pateix al genoll. De tota manera, han confirmat la participació de Wilson Kipsang, guanyador de l'edició del 2014 i guanyador de la Marató de Nova York (2014), entre d'altres.

L'any passat, la cursa va ser guanyada amb un temps de 01:01:18 per part de Wilson Kipsang i en la categoria de dones amb un temps de 01:14:07 la corredora Faith Jeruto.

El mateix dia, i pels que no s'atreveixen a fer el recorregut de La Mitja (21.097 metres), també n'hi ha una de 5.000 metres anomenada El Quart. I per a les futures promeses de l'atletisme hi ha La Mini amb diverses distàncies depenent de l'edat dels participants.

El perfil de La Mitja és ben simètric, els primers quilòmetres fan pujada i en el punt mig comença la baixada fins al final de la cursa.

Si hi esteu apuntats que tingueu molt bona cursa i pels que no i ho vulgueu fer l'any vinent, recordeu d'estar atents i fer la inscripció ben ràpid abans que s'acabin les places!

Vés al prestage ►

29/01/2015 12:17h
Mitjana (0 Vots)