Notícies

Equipació solidària
Equipació solidària

Aquest diumenge 14 de desembre, a dos quarts de dotze, l'esport rei vestirà la samarreta de la solidaritat. I és que un any més, els valors de l'esport es posaran al servei de La Marató de TV3 de la mà, i de les cames!, d'esportistes i famosos, que s'enfrontaran en un partit de futbol que es disputarà al Miniestadi del Barça. Els diners que es recullin amb l'entrada aniran destinats, enguany, a la investigació sobre les malalties coronàries.

El Fòrum Samitier, actual organitzador del Partit de la Marató, hi participa des dels seus inicis, l'any 1992. I és que valors com l'esforç, la voluntat, la paciència, la solidaritat, el treball en equip... poden atribuir-se tant a l'esport en general com a la lluita contra les malalties que no tenen cura mitjançant accions de participació popular.

L'esforç dels esportistes per entrenar-se cada dia i no desanimar-se davant les derrotes; l'esforç de metges i malalts per superar situacions desconegudes i per seguir investigant.

La voluntat dels esportistes de ser els millors; la voluntat de metges i malalts de guanyar a la malaltia. La paciència dels esportistes per no defallir, per anar al camp d'entrenament un dia i un altre; la paciència dels metges i dels malalts esperant aquell descobriment científic que els farà la vida millor. La solidaritat dels esportistes envers els seus companys, aquella passada de gol que només s'explica amb la companyonia; la solidaritat de metges i malalts amb altres metges i altres malalts. Diumenge vinent cadascú jugarà el seu partit; per uns el resultat és el de menys, per als altres, només compta el resultat.

Vés al prestage ►

12/12/2014 16:21h
Mitjana (0 Vots)