Notícies

26a Jornada de Medicina de l'Esport del Bages
26a Jornada de Medicina de l'Esport del Bages

Els dies 20, 21 i 22 de novembre se celebrarà a les instal·lacions de l'Ateneu les Bases de Manresa la 26ena edició de les Jornades de Medicina de l'Esport del Bages (JMEB) organitzades per l'Ajuntament de Manresa i la Fundació Althaia. El certamen oferirà un programa teòric i pràctic de primer nivell i tindrà la participació de ponents de referència en el món de la medicina esportiva.

D'entre els ponents de primer nivell que participaran a les Jornades d'enguany destaquen els doctors Eduard i Carla Estivill, la nutricionista Mireia Porta, el recuperador del FCB Juanjo Brau, el pilot de motos manresà Toni Elias, el doctor Ardèvol que presentarà el test d'ADN i la seva relació l'artrosi (Bioibérica) i la col·laboració del doctor Segura, un dels referents en el control antidopatge a nivell mundial. La taula rodona del dissabte tractarà el tema: "El secret de l'esportista d'elit. Cap o múscul?" en la que hi participaran els doctors Segura, Estivill, el recuperador Juanjo Brau, Nicola Karabatic, jugador francès d'handbol que milita al Barça, i Carles Puyol, exjugador i adjunt a la direcció esportiva del FCB.

Totes les ponències es realitzaran a l'auditori de l'Ateneu Les Bases, les del bloc I "Factors coadjudants en la millora de l'esportista" tindran lloc el divendres 21 de novembre a partir de les 18 h, i les del bloc II "Salut i rendiment" tindran lloc el dissabte, dia 22, a partir de les 10 h del matí.

El divendres dia 21 a partir de les 15:30 h hi haurà també sis tallers pràctics per a professionals que tractaran especialitats tan diverses com: l'Stretching, els abdominals hipopressius, el nou concepte d'entrenament CoreXsystem, tècniques d'activació muscular, avantatges terapèutics del treball aquàtic i la formació i sortides professionals dels futurs metges i fisios de l'esport.

Les Jornades de Medicina de l'Esport estan adreçades a metges de l'esport, personal d'infermeria, podòlegs, llicenciats i estudiants d'educació física i ciències de la salut, entrenadors i aficionats de l'esport en general. Les persones interessades a rebre informació i inscriure's ho poden fer a través del web www.jmebages.cat o al telèfon 93 878 23 00 (ext.: 12212) de dilluns a divendres de 8.30 a 14.30 h. 

Vés al prestage ►

13/11/2014 17:40h
Mitjana (0 Vots)