Notícies

Arriba el XX Saló del Manga de Barcelona
Arriba el XX Saló del Manga de Barcelona

El XX Saló del manga de Barcelona se celebrarà del dijous 30 d'octubre al diumenge 2 de novembre en el recinte de Fira Barcelona Montjuïc. El certamen ocuparà el Palau 1, les dues plantes del Palau 2 i la plaça Univers, on estarà ubicat l'escenari. El Saló ocuparà aquesta edició un total de 50.000 metres quadrats. A més, s'amplien les horaris i el Saló obrirà les seves portes al públic tots quatre dies a les 9 del matí.

La Plaça Univers acollirà l'escenari, on tindran lloc els concursos de Cosplay, l'Anime Song Contest, exhibicions de balls asiàtics i actuacions musicals. També hi haurà diversos espais de photo-call per tal que els cosplayers es puguin fer fotografies.
 
EL Palau 1 estarà dedicat a la gastronomia japonesa, jocs japonesos, videojocs, hi haurà una sala d'actes oberta i d'altres activitats.
 
La planta baixa del palau 2 albergarà els expositors, el taller de manga, la zona infantil i exposicions. La planta superior del palau 2, anomenada 2.1, acollirà l'espai anomenat L'Esperit del Japó, en el que se celebraran activitats relacionades amb la cultura japonesa, les seves tradicions i les teràpies naturals.
 
Les projeccions de pel·lícules es faran al Multicines Arena de Barcelona, situat al Centre Comercial Arenas de Barcelona, que està davant de Fira Barcelona Montjuïc.
30/10/2014 13:40h
Mitjana (0 Vots)