Notícies

Campionat del Món de Pàdel 2014
Campionat del Món de Pàdel 2014

Els millors jugadors i jugadores de pàdel del món participaran en l'Iberostar Campionat del Món de Pàdel Trofeu "Padelmania", que se celebrarà a l'illa de Mallorca, del 20 al 26 d'octubre.

Aquest torneig es disputa cada dos anys i atorgarà el títol de campió del món per equips i per parelles nacionals, tant femení com masculí. Espanya, guanyadora en ambdues categories en l'últim campionat, va ser elegida com a seu del mundial d'aquest any durant l'assemblea de la Federació Internacional de Pàdel, celebrada el 2013 a Buenos Aires, Argentina.

El Mundial començarà el 20 d'octubre al Club Pins Pàdel per passar al pavelló de Son Moix, que acollirà les competicions de semifinals a partir del dimecres 22. El diumenge es disputaran les finals per parelles femenina a les 9.30 hores i la masculina, a les 12.00. Al mateix temps, el pavelló mallorquí tindrà un 'village' comercial, una 'Fan Zone' d'Adidas i una minipista de Metal Pàdel.

Un total de 16 països en categoria masculina i 12 en femenina lluitaran per uns títols als que tornen a ser favorits Espanya i Argentina, que participen amb els seus millors jugadors. Entre altres, Nerone, Sanyo Gutiérrez, Allemandi i Grabiel, formaran l'equip masculí austral; mentre que a l'espanyol hi seran Matías Díaz, Willy Lahoz, Paquito Navarro, Juani Mieres, Fernando Poggi, Jordi Muñoz y Aday Santana. Brasil, EEUU o Mèxic també aspiren a pujar al podi.

Entre las dones es repeteixen els favorits: Argentina amb Valeria Pavón i Cecilia Reiter com a líders, acompanyades per Daniela Banchero, Silvana Campus, Virginia Riera i Anita Grandes. Per Espanya participaran les bessones Sánchez Alayeto, Alejandra Salazar, Patty Llaguno, Eli Amatriain, Iciar Montes, Marta Ortega i Carolina Navarro.

Vés al prestage d'esports ►

17/10/2014 12:16h
Mitjana (0 Vots)