Notícies

La ÑBA comença forta
La ÑBA comença forta

El Mundial de Bàsquet 2014, ens està donant bones notícies. El equip dirigit per Juan Antonio Orenga ahir va fer una gran exhibició de bon basquetbol, al imposar-se a Brasil amb una diferència de 19 punts.

S'ha de tenir en consideració que els experts consideren que el joc interior de la canarinha és molt potent de manera que aquest combinat és candidat a arribar a les semifinals.

Va ser un partit on Pau Gasol, amb 26 punts, 11 casi seguits al tercer quart, va destacar amb tres triples i va brillar per sobre de la resta de jugadors.

Els cinc inicial d'Espanya integrat per Ricky Rubio, Juan Carlos Navarro Navarro, Rudy Fernández, Pau Gasol i Marc Gasol, va donar un resultat increïble. El primer quart va acabar amb una diferència de 16 punts, més del doble que el rival.

Al segon quart Brasil va remuntar la diferència i es va posar a 9. Al tercer quart, Pau Gasol  va fer un triple, i va fer que la distància tornès a ser de 16 punts. L'últim quart va ser una demostració del bon nivell de la selecció espanyola.

Contra Egipte la selecció Espanyola va guanyar de 37 punts (91-54). I contra Iran de 30 punts (60-90).

Espanya ja està classificada matemàticament per a vuitens de final del Mundial de Bàsquet 2014.

Vés al prestatge d'esports

09/09/2014 10:41h
Mitjana (0 Vots)