Notícies

30è Torneig de BBVA Bàsquet Sant Julià Vilatorta. 5-8 de setembre
30è Torneig de BBVA Bàsquet Sant Julià Vilatorta. 5-8 de setembre

Els dies 5, 6 i 7 de setembre es celebra el 30è Torneig BBVA de Bàsquet de Sant Julià de Vilatorta "Gran Premi Diputació de Barcelona", a la comarca d'Osona. Es tracta d'un torneig de pretemporada, organitzat per l'Associació de Bàsquet Sant Julià, que compta amb el suport i la col·laboració de la Federació Catalana, el Col·legi Català d'Àrbitres, l'Associació Catalana d'Entrenadors i, per segon any, el BBVA.

El 30è Torneig BBVA està obert a tots els equips, masculins i femenins, federats (totes les edats i categories) o afeccionats (únicament en sènior masculí i femení). Molts d'aquests equips aprofiten els tres dies de torneig per fer un "Stage de pretemporada".

Els equips es dividiran en més de 30 categories diferents i la majoria dels equips jugaran 4 o 5 partits i tindran arbitratge i taula d'anotadors designats per la Federació Catalana de Bàsquet. Aquests partits es disputaran en unes 30 pistes simultànies, situades a 14 localitats de la comarca d'Osona.

Durant el 30è Torneig BBVA es realitzen altres activitats relacionades amb el bàsquet, com el Clínic per a entrenadors, el Trofeu Albert Tobal cadet masculí preferent, els concursos de triples i esmatxades, tots ells d'inscripció gratuïta.

Pel torneig han passat jugadors com Pau Gasol, Raül López, Ricky Rubio, Dueñas, etc. Però el més destacable, dins de l'amplia vessant social del Torneig, és que per segon any es farà l'activitat "Fes la teva cistella" pel recapte d'aliments. Durant el Torneig es jugaran els partits La Bruixa d'Or Manresa-MoraBanc Andorra i FC Barcelona-FIATC Joventut, amb entrada gratuïta, però per poder entrar s'haurà d'aportar un aliment per la cistella solidària.

Vés al prestatge

09/09/2014 14:50h
Mitjana (0 Vots)