Notícies

El Tour de França 2014
El Tour de França 2014

Aquest dissabte començarà l'emblemàtica prova ciclista francesa, el Tour de France 2014, que finalitzarà el 27 de juliol. Aquest any serà la seva 101 edició i es realitzarà en 21 dies amb dos dies de descans.

El director de la prova des del 2007, el periodista Christian Prudhome, va destacar que l'edició d'enguany hi haurà menys quilòmetres contra rellotge i s'apostarà més per la muntanya amb tres grans massissos: els Alps, els Pirineus i els Vosges. Es sortirà el dia 5 de juliol de la ciutat anglesa de Leeds, al nord d'Anglaterra, i es disputaran les tres primeres jornades en terres britàniques, l'última a Londres. El Tour s'acabarà el dia 27 als Camps Elisis de Paris.

En total hi ha 22 equips amb nou corredors inscrits, dos d'ells són catalans: el Joaquim –més conegut per Purito- Rodríguez de Parets del Vallès que encapçala l'equip Katiuixa i el sabadellenc establert a Palafrugell David de la Cruz de l'equip NetApp alemany.

Es preveu que aquest gran esdeveniment esportiu tindrà una audiència de 3.500 milions de telespectadors a tot el món i serà retransmès per televisió a 190 països gràcies al gran desplegament mediàtic. Hi haurà 585 mitjans de comunicació i 2.000 periodistes, càmeres i fotògrafs que cobriran tota l'actualitat del Tour.

Amb l'aplicació oficial del Tour de France 2014 podreu tenir als vostres dispositius mòbils tots els resums de les etapes, vídeos, la crònica de la carrera en directe, resultats i classificacions, fotografies, etc. Al mateix web també us podeu descarregar el joc oficial del Tour 2014!

Vés al prestage ►

03/07/2014 11:06h
Mitjana (0 Vots)