Notícies

El millor de cinc
El millor de cinc

El aficionats al basquet estem d'enhorabona! Arriba la final de la Lliga ACB, i toca disputar-se-la al millor de cinc.

Per arribar a la final, els dos equips que enguany lluiten per ser campions, han hagut de jugar a la lliga regular i quedar entre els vuit primers. A partir d'aquí, quarts de finals, les semis i la gran esperada final a cinc partits! Cada any sembla que la temporada es faci més llarga.... i és que tot el que es bo es fa esperar, i això del bàsquet ho és molt, de bo! Més quan a la final hi han arribat dos equips amb una trajectòria que, tot i que plena d'alts i baixos, ha estat exitosa i amb partits d'aquells que, els malalts de bàsquet, voldrien haver gravat per tornar a veure.

Sí, parlem dels dos grans: Real Madrid i Barça. Per enèsima vegada l'afició no es pot relaxar... ahir el Barça va fer un partidàs, d'aquells que dèiem, immillorable. Guanyar de 15 i tenir per endavant un quart partit a casa. El Palau igual s'enfonsa, però és igual! Una estructura que ressona contínuament sota els crits de la Penya Meritxell que no deixa de cantar ni un sol moment, una afició que no estalvia ni una ovació, ni un crit de desacord; i un equip que, esperem, haurà de demostrar que sí, que pot. Que malgrat fer una temporada irregular, pot.

A Madrid, però, esperen que els càntics de joia no ressonin prou, que no siguin prou forts, que la pressió no sigui suficient per sentenciar la Lliga i que la final s'allargui fins al cinquè partit. Aquest seria al Palacio de los Deportes, molt més gran, més modern, amb més capacitat... però no ressona tant. Potser aquest sigui un factor clau.

Com sempre, però, que guanyi el millor. És clar. 

Vés al prestage ►

25/06/2014 20:00h
Mitjana (0 Vots)