Notícies

Matalassos culers
Matalassos culers

Hi ha moments, en la vida de tota persona, que no s'obliden. Dissabte a la tarda és un d'aquests moments en el cas de qui escriu aquestes línies.

Segurament caldria fer un repàs al final de lliga tenint en compte moments tan dramàtics com els que estan vivint equips com el Betis, l'Osasuna i el Valladolid, que la temporada vinent la viuran des de la Segona Divisió; també hauríem de fer referència a l'Espanyol, que després d'una primera volta esperançadora ha acomiadat el seu entrenador Javier Aguirre amb només 42 punts a la butxaca i la incògnita en la continuïtat de jugadors tan importants com Kiko Casilla o Sergio Garcia; també hauríem de parlar de lesions, de nous fitxatges, i d'un Real Madrid que no es va creure del tot que podia guanyar la Lliga.

Però en una Lliga el que acaba important de veritat és qui la guanya; en el fons, als aficionats, ens acaba sent igual que ens pitin penals a favor, o que ens passin per alt algun fora de jocs. Volem que guanyin "els nostres", encara que no siguin els millors.

Enguany, però, la cosa ha anat diferent. La culerada ha vist com el Barça anava de més a menys; com tampoc es creia la Lliga; com, en el fons, menystenia un Athlético valent i convençut de les seves possibilitats; els matalassers, al llarg de la temporada, s'han anat fent un lloc al cor dels barcelonistes. Fins al punt que dissabte a la tarda els crits d'eufòria amb el primer gol del partit van ser segurament més continguts i el disgust per la derrota més suportable.

Coses de la vida: d'ara i fins dissabte els dos grans equips de la Lliga Espanyola, econòmicament parlant, pensaran en el tercer en discòrdia: el Madrid espera la décima i els barcelonistes segueixen confiant en els colchoneros. Matalassers blaugrana. I que guanyi el millor...

Vés al prestage ►

19/05/2014 19:20h
Mitjana (0 Vots)