Notícies

Yago Lamela
Yago Lamela

Durant la setmana passada es va saber la notícia de la mort de Yago Lamela ex-atleta en la modalitat de salt de llargada que ens deixava als 36 anys d'edat.

La seva vida esportiva va estar marcada pel seu talent i les seves condicions que el van conduir a les millors marques espanyoles i a triomfs internacionals (amb dos subcampionats del món a l'any 1999). A un d'ells fins i tot va arribar a posar  la victòria molt complicada al millor Iván Pedroso.

Però també va haver d'enfrontar-se amb grans dificultats que es van presentar en forma de lesions, de manera que va disputar els Jocs Olímpics de 2004 en unes condicions molt adverses i va haver d'aturar-se durant molt de temps a partir de l'any 2005. Va intentar arribar en forma als següents Jocs Olímpics de Pekin i al no aconseguir-ho es va retirar encara molt jove.

Les dificultats trobades a la alta competició i l'abandó forçat d'aquesta van condicionar la seva vida al marge de l'esport. Poc després de començar una vida més reposada, es presenten episodis depressius i d'ansietat.

Yago Lamela va ser un gran saltador a qui  recordarem fent allò que li agradava i a més feia molt bé:

 

Vés al prestage d'esports►

12/05/2014 13:29h
Mitjana (0 Vots)