Notícies

Gran Premi d'Espanya Pirelli de Fòrmula 1
Gran Premi d'Espanya Pirelli de Fòrmula 1

Del 9 a l'11 de maig el Circuit de Barcelona-Catalunya a Montmeló acull el cinquè gran premi de la temporada de Fórmula 1.

Aquest divendres dia 8 comencen els entrenaments al Circuit els pilots del Mundial de Fórmula 1. Està previst que el Mercedes que piloten Nico rosberg i Lewis Hamilton sigui el favorit de la cursa, però els equips rivals també han anat fent progressos que podrien donar sorpreses al circuit català.

Lewis Hamilton, guanyador de les tres darreres curses del Mundial, ha dit en roda de premsa que aquest any espera ser el guanyador del Gran Premi d'Espanya.

El Circuit de Barcelona - Catalunya, també conegut com a Cicuit de Montmeló, va ser inaugurat l'any 1991 i té un aforament de 131.000 espectadors. S'hi celebren diverses competicions de renom com el Gran Premi de Fórmula 1, el Gran Premi de Catalunya de Motociclisme i el Campionat Mundial de Motociclisme, entre d'altres. A part de totes aquestes competicions, el Circuit de Montmeló acull també competicions de ciclisme i és un dels circuits més utilitzats pels assajos dels diferents equips de Fórmula 1 durant l'hivern.

Vés al prestage ►

09/05/2014 08:26h
Mitjana (0 Vots)