Notícies

La Final Four d'hoquei patins al Palau
La Final Four d'hoquei patins al Palau

Aquest cap de setmana es disputarà la final a quatre de la Lliga Europea d'hoquei patins al Palau Blaugrana. Els partits de semifinals els disputaran el dissabte dia 3 de maig dos equips catalans i dos equips portuguesos: el Moritz C.E. Vendrell i el Porto (a les 16:15 h), per una banda, i el Barça i el Benfica (a les 18:15 h), per l'altra. La final serà el diumenge a les 12 hores.

El canal Esport3 emetrà en directe aquesta fase final de la Copa d'Europa d'hoquei patins que es preveu que serà espectacular. El Barça que entrena en Ricard Muñoz intentarà aconseguir la vintena Lliga Europea de la història de la secció. Per altra banda, el Moritz Vendrell, entrenat per Guillem Cabestany, intentarà continuar fent història guanyant la seva primera Copa d'Europa després d'haver guanyat la Copa del Rei.

El FC Barcelona ha informat que els socis del club podran tenir entrades gratuïtes per aquesta final. També hi ha condicions especials pels amics de l'hoquei, menors de 14 anys, escoles i clubs d'hoquei. D'altra banda, els jugadors de la secció d'hoquei del Barça han gravat un espectacular anunci per promocionar l'esdeveniment.

I per acabar una curiositat, els quatre porters dels quatre equips de la final són catalans, una constatació de la preponderància de l'hoquei sobre patins del nostre país.

Ves al prestage ►

02/05/2014 18:35h
Mitjana (0 Vots)