Notícies

Trofeu Conde de Godó de tennis
Trofeu Conde de Godó de tennis

Fins al 27 d'abril es disputa a Barcelona l'edició número 62 del Trofeu Conde de Godó de tennis Open Banc de Sabadell. Aquest torneig es va començar a celebrar l'any 1953, quan el Real Club de Tenis Barcelona 1899 va inaugurar la nova seu del club a Pedralbes.

Amb el temps, el torneig s'ha convertit en tot un emblema per la ciutat de Barcelona i ha arribat a ser no només l'esdeveniment esportiu més important que es celebra anualment, sinó una de les cites socials de major ressò. L'ambient del club fa, precisament, que també sigui un dels tornejos més estimats pels jugadors del circuit. Des de 1968, el torneig va adquirir la condició de Campionats Internacionals d'Espanya i actualment és un Masters 500 de l'ATP World Tour.

En la passada edició, Rafa Nadal va conquerir el seu vuitè títol en una final espanyola contra Nicolás Almagro. Al palmarès del torneig hi ha veritables llegendes del món del tennis internacional com Roy Emerson, guanyador de 10 títols del torneig (3 individuals i 7 en dobles), Mats Wilander, Ivan Lendl, Bjorn Borg, Ilie Nastase o Guillermo Vilas, que va perdre les 4 finals consecutives que va disputar. També trobem pràcticament tots els grans noms de la història del tennis espanyol: Santana, Orantes, Gisbert, Gimeno, Sànchez Vicario, Moyà... o David Ferrer, que també va perdre 4 finals en cinc anys.

Ves al prestatge d'esports

25/04/2014 10:19h
Mitjana (0 Vots)