Notícies

Coneixes el Kaiser?
Coneixes el Kaiser?

Tan de bo fos tan fàcil connectar-se a internet i buscar-ne informació com fer que el pilot de Fórmula 1, Michael Schumacher, el Kaiser, despertés del coma en el que es troba des del dia 29 de desembre. Un accident a les pistes d'esquí dels Alps francesos va provocar-li un traumatisme que, de moment, el manté en estat crític. Tot i que els darrers dies s'han emès notícies de petites millores.

Michael Schumacher va néixer al poble alemany de Hurt-Hermulheim el 3 de gener de 1969, i ja de ben petit va començar a competir en curses de karts, on va destacar de seguida guanyant tots els campionats del país. 

El 1992 va ser fitxat per l'equip Benneton, i va començar una carrera esportiva que el portaria a ser el millor pilot de Fórmula 1. Aquell primer any de competició ja va guanyar el Gran Premi de Bèlgica; l'any següent el GP de San Marino. I així successivament fins a aconseguir 7 campionats del món, 91 Grans Premis, 155 podis, 68 pole positions i 77 voltes ràpides.

L'any 1996 la seva carrera va veure's marcada pel seu fitxatge a l'equip Ferrari, que seria la seva escuderia fins al final de la seva carrera, l'any 2006. Va ser amb Ferrari, doncs, amb qui va aconseguir la gran majoria dels seus èxits esportius.

Amb una conducció agressiva i moltes vegades temerària, la seva vida personal s'allunya de la seva imatge professional: casat i amb dos fills, dedica el seu temps lliure a jugar a futbol i a disfrutar de la seva família a Suïssa, prop  del llac Gènova, on viuen en estricta intimitat.

Michael Schumacher és ambaixador de la UNESCO, organització a la que ha donat 1,5 milions d'euros que han servit per a la construcció d'escoles a Senegal i Dakar.

Ves al prestatge d'esports

08/04/2014 12:51h
Mitjana (0 Vots)