Notícies

El Festival de Màlaga premia l'amor amb fronteres
El Festival de Màlaga premia l'amor amb fronteres

El passat diumenge es va donar a conèixer el palmarès de la 18ena edició del Festival de Cinema Espanyol de Màlaga i el jurat presidit per Manuel Gómez Pereira va premiar la pel·lícula 10000KM del català Carlos Marques-Marcet que va acaparar els premis grossos: Millor pel·lícula, Millor director, Millor Guionista Novell i Millor actriu per Natalia Tena (ex Aequo amb Elena Anaya).

L'Alexandra (Natalia Tena) i el Sergi (David Verdaguer) son una parella de Barcelona que vol tenir un fill quan a l'Àlex li arriba una oferta professional que no pot rebutjar per anar a treballar a Los Àngeles durant un any. Tot confiant en la fortalesa de la seva relació decideixen posposar els seus plans i afrontar el repte dels 10000 km de distància que els separen.

David Verdaguer és habitual a l'escena teatral de Barcelona i a la petita pantalla és més conegut per la seva faceta còmica en programes de tTV.

Natalia Tena va néixer a Londres de pares espanyols i va debutar al cinema l'any 2004. És coneguda sobretot pel seu paper de Tonks a la sèrie de pel•lícules de Harry Potter i pel rol d'Osha a la sèrie del moment, Juego de Tronos de l'HBO.

10000KM també va guanyar el Premi Especial del Jurat de la Crítica - FNAC

Altres pel·lícules guardonades van ser Anochece en la Índia de Chema Rodríguez va aconseguir dos premis, Millor actor per Juan Diego i Millor muntatge, els mateixos que Todos estan muertos de Beatriz Sanchís, que aconseguí el Premi Especial del Jurat i el de Millor actriu per Elena Anaya o Carmina y amén de Paco León que va guanyar el Premi a la Millor actriu secundària per Yolanda Ramos i Millor guió original.

El premi del públic ha anat a parar a la pel·lícula 321 días en Michigan de Enrique García.

 

01/04/2014 13:21h
Mitjana (0 Vots)