Notícies

Torna la Fórmula 1
Torna la Fórmula 1

Aquest cap de setmana comença el Mundial de Fórmula 1 al circuit de Melbourne amb el Gran Premi d'Austràlia. Aquest esport que és seguit de forma massiva per milions d'espectadors d'arreu del món, enguany introdueix novetats substancials en la reglamentació que afecten des dels motors dels monoplaces a la pròpia metodologia de la competició.

I és que el nou reglament suposa un canvi radical en el motors, en els tubs d'escapament, amb les caixes de canvi, en l'aerodinàmica, en el pes i en el soroll dels monoplaces i en la limitació del combustible. Una altra de les novetats destacables és que l'última carrera del Mundial (el Gran Premi d'Abu Dabi) repartirà el doble de punts que tota la resta, d'aquesta manera es vol mantenir l'emoció de la lluita pel títol fins a l'últim moment.

Tots els pilots de la F1 i les seves escuderies ja estan instal·lats a Melbourne escalfant els motors. Els noms dels protagonistes com el de Sebastian Vettel (Red Bull), Lewis Hamilton (Mercedes), Fernando Alonso (Ferrari) i Felipe Massa (Williams), entre d'altres, tornen a estar a primera pàgina de l'actualitat esportiva. El tetracampió alemany Sebastian Vettel haurà de defensar el títol tot i que els Mercedes surten com els grans favorits.

Tot plegat fa que el campionat de Fórmula 1 d'aquest any prometi ser un gran espectacle, més emocionant i apassionant que mai.

Ves al prestatge d'esports

14/03/2014 10:40h
Mitjana (0 Vots)