Notícies

Esportistes catalans als Jocs Olímpics de Sotxi
Esportistes catalans als Jocs Olímpics de Sotxi

L'Estat Espanyol ha enviat una representació de 21 esportistes als Jocs Olímpics d'hivern de Sochi. Vuit d'ells són catalans, sis de la Federació d'Esports d'Hivern i dos de la d'Esports de Gel. Ara us els presentem:

A esquí alpí tenim Ferran Terra, que ja va participar als Jocs de Vancouver 2010 i també en 4 mundials i 6 Copes del Món; Pol Carreras, un corredor jove que ja ha destacat amb 2 participacions al Mundial i 1 a la Copa del Món; i l'aranès Àlex Puente, l'actual campió d'Espanya en Gegant, que aquesta temporada ja ha guanyat algunes proves.

Dins l'Snowboard Half Pipe participa la Queralt Castellet, que ha tingut molt bons resultats des de la seva participació a Turí 2006, a Vancouver 2010 es va perdre la final per una lesió i és una candidata a medalla. També té experiència olímpica i en mundials en Rubén Vergés, que va guanyar la medalla d'or a la Universíada d'Hivern del 2013 a Trentino.

Laura Orgue ens representa en esquí de fons. Considerada la millor corredora de proves del quilòmetre vertical del món ha millorat els resultats obtinguts a Turí 2006 i Vancouver 2010. Adrian Díaz i la seva parella, la madrilenya Sara Hurtado competiran en patinatge artístic. Han participat en Campionats del Món i d'Europa i són els primers ballarins de gel espanyols a uns Jocs Olímpics.

Finalment, Ander Mirambell torna a participar a Skeleton com ho va fer a Vancouver. Va ser el primer espanyol en aconseguir un victòria en aquest esport quan va guanyar a Igls (Àustria) la Christmas Race del 2010.

Ves al prestatge d'esports

12/02/2014 12:08h
Mitjana (0 Vots)