Notícies

Jocs Olímpics d'hivern de Sotxi (Rússia)
Jocs Olímpics d'hivern de Sotxi (Rússia)

Aquest divendres començaran els XXII Jocs Olímpics d'Hivern que es disputaran a Sotxi, ciutat russa que s'estén a la vora del Mar Negre amb els pics nevats de les muntanyes del Caucas com a fons.

Els Jocs de Sotxi es celebraran del 7 al 23 de febrer de 2014. El programa s'integra per quinze disciplines blanques, representades en set esports d'hivern, destacant com a gran novetat la presència del freestyle d'esquí. Els esports que es podran veure són: biatló, bobsleigh&skeleton, cúrling, hoquei gel, luge, skating (patinatge artístic, short track i speed skating), i esquí en les seves diferents modalitats (esquí alpí, de fons, combinada nòrdica, salts d'esquí, freestyle i snowboard). El focus d'atenció de Sotxi seran bàsicament : el Coastel Cluster, el més proper al mar on es faran els esports de gel, i el Mountain Cluster, a menys de 50 quilòmetres d'aquest, on hi ha la resta d'instal·lacions.

Vuit esportistes catalans seran als Jocs Olímpics de Sotxi: la fondista Laura Orgué; Ferran Terra, Àlex Puente i Pol Carreras en esquí alpí; els surfistes Queralt Castellet i Rubén Vergés; el patinador Adrià Díaz i el pilot d'skeleton Ander Mirambell.

Els propers Jocs Olímpics d'hivern es faran a Pyeongchang (Corea del Nord) el mes de febrer de l'any 2018.
 

Ves al prestatge d'esports

05/02/2014 09:09h
Mitjana (0 Vots)