Notícies

Premis Gaudí 2014
Premis Gaudí 2014


Ahir diumenge es van entregar dels premis Gaudí, al Barcelona Teatre Musical (BTM) en una cerimònia conduïda per l'Àngel Llàcer.

Aquesta 6a edició, ha coronat a les pel·lícules "La plaga"  premi de la millor pel·lícula de parla catalana i "Los últimos días" miillor pel·lícula de parla no catalana com a guanyadores dels premis d'enguany.

A la sisena edició dels premis han competit 35 pel·lícules en 22 categories de premis,i també han destacat els films "Tots volem el millor per a ella" (Mar Coll),  "Fill de Caín" (Jesús Monlleó), "La Por" (Jordi Cadena) i"Història de la meva mort" (Albert Serra).

En aquesta mateixa gala, també s'ha fet entrega del guardó honorífic a l'actriu Julieta Serrano. L'Acadèmia del Cinema Català ha volgut, així, reconèixer la seva llarga carrera professional i la seva vida dedicada a la interpretació als escenaris i davant de les càmeres. La seva trajectòria recorre un bon nombre d'escenaris teatrals i la seva filmografia està repleta de treballs amb directors com Carlos Saura, José Luis Borau o el seu gran amic Pedro Almodóvar. Serrano ja va ser nomenada Membre d'Honor de l'Acadèmia l'any 2009.

A l'apartat següent trobareu les obres dels protagonistes al catàleg de bbilioteques: 

03/02/2014 13:14h
Mitjana (0 Vots)