Notícies

Èxit català al Dakar 2014
Èxit català al Dakar 2014

Marc Coma i Nani Roma s'han imposat amb autoritat a les generals de motos i cotxes del Ral·li Dakar, finalizat el 18 de gener.

Ha esta una edició molt dura, prova d'això és que més de la meitat de participants han tornat a casa abans de terminar la cursa.

Marc Coma ha dominat l'apartat de motocicletes des de el primer dia. Així, un cop passat l'Equador del Ral·li, es va dedicar a controlar als seus adversaris més perillosos. Es tractava dels també catalans Viladoms, segons a la general i Barreda, que ha acabat seté després d'anar durant gran part de la cursa segon. El francès Despres era un candidat a la victòria que no els ha pogut fer front.

Laia Sanz ha guanyat la categoria femenina de motocicletes per quarta edició consecutiva. Ha lluitat de valent amb els millors homes i ja té en el seu haver els millors registres fets per una dona en les 35 edicions d'aquesta cursa. Hem fet un exhaustiu seguiment de la seva participació.

El triomf de Nani Roma ha estat molt diferent, disputat fins l'últim moment amb el seu company i amic Peterhansel. A falta de tres etapes es va fer públic que l'escuderia Mini, que defensen tots dos,  els ordenava guardar les posicions. Desobeïnt aquestes indicacions es van succeir els intercanvis en la primera posició fins a arribar a l'última etapa on ja s'ha signat la treva.
 

Ves al prestatge d'esports

20/01/2014 14:24h
Mitjana (0 Vots)