Notícies

I tu, estàs capacitat per ser el protagonista?
I tu, estàs capacitat per ser el protagonista?

No fa gaire, Marc Vives, germà d'Anna Vives (creadora de la tipografia especial que el FC Barcelona va lluir durant el Gamper) feia aquesta reflexió en una entrevista radiofònica: ningú és perfecte, cadascú val per a coses diferents, i tots estem discapacitats per a determinades activitats. Sense anar més lluny, qui escriu aquestes línies està discapacitada per anar en bicicleta...

En canvi, els protagonistes de la recent estrenada pel·lícula Imparables són estrelles esportives que, malgrat les seves dificultats físiques, viuen el món de l'esport com el que són: ciclistes capacitats.

Imparables, de la productora Black Train Films, és una pel·lícula protagonitzada per ciclistes paralímpics i amateurs; amb dos fils argumentals, narra les aventures d'un grup autodenominat Els Pirates, entre els que hi ha els medallistes Juanjo Méndez i Raquel Acinas, i la situació d'Elisa, una noia que després d'anys amputada s'enfila a una bicicleta i es sorprèn del que pot arribar a fer.

L'objectiu de la pel·lícula és posar en valor l'esport paralímpic i fer una labor de sensibilització respecte les situacions personals de cadascú.
 

Ves al prestatge d'Esports ►

19/09/2013 08:59h
Mitjana (0 Vots)