Cicle Rodamonts: activitats de turisme i productes de proximitat
Cicle Rodamonts: activitats de turisme i productes de proximitat

La Biblioteca de Sant Celoni dedica la 3a edició del cicle Rodamonts al turisme de proximitat amb l'objectiu de donar a conèixer el patrimoni natural, gastronòmic i històric que tenim més a prop i gaudir-ne al màxim. El Rodamonts és un cicle d'activitats que va néixer fa tres anys i enguany aposta per una programació basada en el turisme i els productes de proximitat.

Durant els mesos de maig i juny a la biblioteca tindrem totes aquestes activitats:

  • Tast de llibres: El Montseny: 51 passejades per descobrir, d' Òscar Farrerons i Lluís Pagèspetit.
    Divendres, 6 de maig a les 19 h. A càrrec dels autors i amb la col·laboració de la llibreria els 4Gats.
  • Conferència: "Del territori al cistell: productes locals, qualitat, proximitat i salut", a càrrec de Jordi Puig, especialista en agrobiodiversitat.
    Dijous, 12 de maig a les 19 h. Taula rodona amb Aleix Romero, de la Fruiteria ecològica les Feixes de Campins, i Joan Viarnés i Glòria Blanch, d'Agro Baix Montseny. Amb un tastet de productes locals a càrrec de l'Avern.
  • Taller i tast de cervesa: Divendres, 20 de maig a les 19 h, a càrrec d'Ester Roma i Jordi Frias. Coneixerem quins són els productes i el procés d'elaboració de la cervesa i tastarem les diferents varietats de la cervesa artesana la Força, de Sant Celoni.
  • Taller: Els secrets de la ratafia (2a edició): recollida de plantes, elaboració i tast de ratafia. A càrrec d'Obaga Serveis Ambientals.
    Dissabte, 28 de maig a les 10 h: recollida de plantes pels voltants de la Biblioteca.
    Dissabte, 4 de juny a les 11 h: propietats remeieres de les plantes, elaboració i tast de la ratafia feta a la primera edició; també en tastarem la infusió.
  • Tast de llibres: Estels i ermites del Montseny i del Montnegre, de Mariano Pagès.
    Dijous, 9 de juny a les 19 h. A través dels dos llibres de l'autor farem un recorregut fotogràfic i històric per les ermites més singulars dels dos parcs naturals.
  • Exposició: Estels i ermites del Montseny i del Montnegre, de Mariano Pagès.
    Del 13 al 30 de juny.
29/04/2016 19:28h