Fira de la Tòfona de Centelles
Fira de la Tòfona de Centelles

La Fira de la tòfona de Centelles, està inclosa en el calendari de fires de Centelles, aglutinades sota la marca "Centelles és Màgia". Va néixer per la voluntat i l'esforç conjunt de l'Ajuntament i de recol·lectors de tòfona del territori.

Actualment la Fira aplega no només la tòfona de Centelles, sinó parades amb tòfones de territoris propers, atrets per la fama que ha anat adquirint gràcies a l'esforç continuat del municipi per satisfer la demanda del territori i donar a conèixer la tòfona a Catalunya.

La Fira de la tòfona es du a terme en un escenari privilegiat com és el nucli antic de Centelles, on es pot contemplar el patrimoni que havia estat vila comtal, així com les construccions modernistes d'una reputada vila d'estiueig. Al seu voltant, el comerç més modern i de qualitat, bars i restaurants, etc. Diumenge, la Fira està acompanyada pel mercat setmanal i els comerços de la vila, oberts, són pol d'atracció de molt públic. Els centellencs, visitants de la Fira i els paradistes poden gaudir de múltiples activitats paral·leles (gastronòmiques, lúdiques, culturals, etc.) adreçades a diferents tipus de públic, des dels més grans als més xics.

15/12/2015 17:12h