10es Jornades de Sensibilització: Construïm biocivilització.
10es Jornades de Sensibilització: Construïm biocivilització.

Sant Cugat acull les 10es Jornades de Sensibilització: Construïm biocivilització. Aquest projecte, nascut al 2004, gira entorn a la responsabilitat que tenim tots i totes, en diferent mesura, per acció o per omissió, sobre la realitat que estem vivim actualment al món. En aquest sentit, convida a la següent reflexió: si acceptem la nostra "part de responsabilitat" en les desigualtats socials, en la pobresa i en la destrucció del medi ambient, recuperarem la capacitat i el poder per canviar l'escenari actual, ja sigui amb petites o amb grans accions.

El proper dimecres 27 de novembre a les 19.30h, l'associació IMAGO presentarà el documental "Kwe'sx Thegnxisa" a la Biblioteca Central Gabriel Ferrater. Aquestes paraules de la llengua dels Nasa, una comunitat indígena que viu a Colòmbia, al departament de Cauca, tocant al Pacífic, signifiquen "la nostra mirada".

Des d'una petita escola, el documental explica la realitat dels Nasa, una comunitat indígena que, com tantes altres, ha d'encarar els conflictes per la possessió de la terra, els desplaçaments i la lluita per defensar els seus drets.

Ves al prestatge Les arrels de la pobresa ►

27/11/2013 12:30h