Barcelona Beer Challenge 2017
Barcelona Beer Challenge 2017

Va tenir lloc l’entrega de premis de la sisena Barcelona Beer Challenge. Aquest concurs d’abast internacional ha contribuït, junt amb altres iniciatives, a situar la cervesa de qualitat en una posició de reconeixement i visibilitat.

El concurs neix sota el paraigües organitzatiu del Barcelona Beer Festival, principal esdeveniment del sector de l’Estat i un dels principals d’Europa, on són presents les millors cerveseres a nivell nacional i internacional.

Aquesta darrera edició s’ha celebrat a La Farga de l’Hospitalet a causa de la gran assistència dels darrers anys que malgrat el trasllat ha arribat a la xifra de 31.000 visitants durant el cap de setmana.

La nord americana Founders Brewing va guanyar el premi a la Millor Cervesera de l’Any; i el premi a la Millor Cervesa Novell se’l va endur la navarresa Brew & Roll. També es van concedir premis a totes les categories de cervesa presentades a concurs (medalles d’or, plata i bronze), que aquesta edició van arribar a 51 categories que englobaven les 756 cerveses inscrites procedents de 203 marques.

Una millora significativa respecte anys anteriors fou la possibilitat de gaudir d’un espai més ampli que va suposar un estalvi important en cues i l’App que va esdevenir una eina essencial per moure’s pel Beer Challenge.

Vés al prestatge de Cuina i vins ►

02/06/2017 16:07h