Educació ambiental : D'on venim? Cap a on anem?
Educació ambiental : D'on venim? Cap a on anem?

Ja sabeu que fareu el segon dijous de juny al matí? Nosaltres ja tenim pla i ho volem compartir. 

El dia 8 de juny a les 9 hores, la Diputació de Barcelona organitza una jornada en el marc de la presentació del llibre publicat sota el nom Educació ambiental. D’on venim? Cap a on anem? Aquesta jornada té l’objectiu de realitzar una revisió de l’estat de l’educació ambiental després de 40 anys de pràctica efectiva.

En aquest temps, la societat ha evolucionat extraordinàriament, i la percepció i la gestió del medi ambient s’han transformat de forma excepcional. La jornada i el llibre pretenen fer-hi una mirada crítica i una reflexió profunda per extreure coneixement del camí recorregut i actuar amb més responsabilitat i saviesa en el futur.  Els propis autors del llibre participaran en la jornada exposant el seu punt de vista, coneixement i propostes de futur per l’educació ambiental a casa nostra.  

A quí va adreçat?

Responsables polítics i tècnics d'ajuntaments, de consells comarcals i de consorcis, entitats del tercer sector ambiental, empreses, consultores, estudiants i en definitiva a totes aquelles persones apassionades i interessades en l’educació ambiental.

De forma exclusiva, totes les persones assistents rebran un exemplar del llibre Educació ambiental

Programa de la Jornada

 

11/05/2017 07:00h