Ruta del vi DO Alella, nova edició 2017
Ruta del vi DO Alella, nova edició 2017

A tocar de Barcelona trobem la Denominació d’Origen Alella, la més antiga i petita de Catalunya. És un petit oasi a cavall de tres comarques –el Maresme, el Vallès Oriental i el Barcelonès.

El març de 2017 s’ha publicat la nova edició de la guia amb un format que inclou un mapa i un directori dels membres participants amb la seva informació de contacte i la seva localització: cellers, viticultors, botigues de vins, restaurants, vinoteràpia, oci temàtic, agències de viatges, bars de vins, servei de tast, guies turístics, allotjaments i restaurants.

La Ruta del Vi DO Alella va néixer el 2016 i és un producte turístic que pretén afavorir tots els actius tangibles i intangibles que formen part del territori de la DO, utilitzant la cultura del vi com a fil conductor perquè el visitant visqui una experiència enoturística personalitzada i única.

Amb aquesta nova edició de la guia podràs descobrir el territori  DO Alella, tastar els vins i  gaudir de les variades propostes d’enoturisme que ofereixen els municipis de la DO Alella.

06/04/2017 16:19h