Guies de lectura

Economia domèstica

Economia domèstica

Estalviar sona a sacrifici, a guardiola, a activitat avorrida, a objectiu gairebé inabastable. Però no necessàriament ha de ser així. Hi ha moltes maneres d'estalviar que no suposen cap esforç i poden ser divertides, enriquidores i fins i tot bones per a la nostra salut. Et presentem una selecció de llibres que parlen de l'estalvi quotidià a la llar i que proposen noves formes de viure, més senzilles i sostenibles.

Data de creació: 04/03/2014

Última actualització: 22/01/2015

Organitza casa teva


 ¡Socorro! me independizo: 50 ideas básicas para montar tu casa
¡Socorro! me independizo: 50 ideas básicas para montar tu casa
Zamora, Mey  
Madrid : Martínez Roca, 2011

Aquest llibre és un mapa de ruta que t'ajudarà a l'hora d'organitzar-te en la teva nova llar de manera que puguis estalviar temps i diners. Trobaràs informació per posar-la a punt, les últimes tendències en decoració, com estalviar energia, com organitzar armaris, o pautes bàsiques de contractes de lloguer... A més té un llistat de pàgines web que donen també moltes idees.

 ¡Socorro!: manual de supervivencia doméstica
¡Socorro!: manual de supervivencia doméstica
Gallo, Ana  
Barcelona : Librería Universitaria de Barcelona, cop. 2013

El llibre que hauria d'estar a totes les cases! Teniu cada vegada menys temps per fer les tasques de la casa? Voleu estalviar en despeses domèstiques? Voleu canviar de pis? Sigui quina sigui la vostra situació, els consells que us presenten us trauran de més d'una dificultat i us ajudaran a tenir la casa impecable sense haver d'invertir grans quantitats de temps ni de diners.

Torna a l'inici