Guies de lectura

Marroc, el veí desconegut

Marroc, el veí desconegut

El Marroc és un gran desconegut per a la majoria de nosaltres, tot i haver viscut forts lligams al llarg de la història, des de l'època colonial i les guerres d'Àfrica fins als moviments migratoris actuals.

Posseeix una literatura de viatges que ens sorprèn no només per la seva abundància, sinó també perquè hi destaquen autors com Paul Bowles o Edith Wharton. Escriptors com Abdellah Taïa, Mohammed Akalay i Larbi El-Harti han mostrat, a través de les seves novel·les, els racons del nostre país veí.

Per descomptat, no podem deixar de recomanar la seva extraordinària gastronomia ni de visitar alguns dels racons més bonics, com ara les muntanyes del Rif.

Deixeu-vos seduir per aquest magnífic país, gaudint d'aquest recull d'imatges a Flickr.

Guia creada per:
  • Barcelona - Sant Martí. Biblioteca Camp de l'Arpa - Caterina Albert

Data de creació: 22/02/2017

Última actualització: 25/02/2017

Guies de viatge

 Marruecos
Marruecos
Brett, Catherine.  
Boulogne Billancourt : Michelin, 2012.

Marroc, el país veí, és una de les destinacions més diverses i sorprenents d’Àfrica: una meravella que engloba atles muntanyes, un desert immens i una costa escarpada, així com, per descomptat,  laberíntics carrerons i socs a les medines de les seves ciutats.

Aquesta guia de viatges a Marroc aporta tota la informació necessària i imprescindible per emprendre el teu viatge per totes les zones del país que desitgis visitar. En aquesta hi trobaràs recomanacions de viatge al Marroc i advertències i consells per fer que el teu viatge sigui inoblidable.

Recorre rutes i camins que moltes vegades has vist fotografiats, i recorda que aquesta és només una guia, l’aventura l’has de viure tu mateix!

Inclou: informació detallada sobre la medina de Marràqueix i passejades guiades per les principals ciutats; i un capítol especial sobre senderisme, esquí i surf de neu.

 Marruecos
Marruecos
Clammer, Paul.  
Barcelona : GeoPlaneta, 2015.

Aquesta guia conté tota la informació històrica, cultural i pràctica necessària per descobrir el país, proposant itineraris turístics amb opcions adaptades a totes les butxaques i informacions específiques per als que viatgen amb nens. Deixa`t endur per les propostes d’itineraris i escull els llocs turístics guiant-te per les estrelles: * interessant, ** val la pena desviar-se, *** justifica el viatge. Una àmplia selecció d’adreces t’ajudarà a escollir hotel, restaurant, bars o tendes en funció dels teus gustos i del teu pressupost. Els seus nombrosos mapes i plànols et permetran orientar-te amb total facilitat.

Torna a l'inici