Guies de lectura

Balades de rock

Balades de rock

Metal, heavy, hard... Els grups de rock sempre han estat associats a imatges i termes que suggereixen duresa. Sons estridents, veus contundents, solos a la velocitat de la llum... però quan es donen les condicions, fins i tot el metall es fon. Quan se supera la barrera del so, el que queda són cançons sentides, descarnades, amb l’emoció a flor de pell i les cordes vocals tensades al límit. Baixen les revolucions i els decibels, però no la intensitat. És el que habitualment es coneix com a balada rock.

Hi ha bandes que n’han fet un màster en aquesta matèria, convertint les seves composicions en clàssics d’ahir, d’avui i de sempre. D’altres potser les han creades amb la por que el seu públic els donés l’esquena. Però poques grans bandes de rock s’hi han resistit (excepcions n’hi ha, com els incombustibles AC/DC).

A la playlist que us proposem hi trobareu recopilats des de temes arxiconeguts per (quasi) tothom, fins a temes menys coneguts (però no menys bons) que potser us sorprendran no haver-los sentit abans. 


Data de creació: 10/02/2017

Última actualització: 15/02/2017

Seccions de la guia

Bolets

La secció seleccionada no té continguts
Torna a l'inici