Fons especials

"Gènere negre i políciac" a la Bòbila - Hospitalet de Llobregat, L. Biblioteca La Bòbila
Mitjana (0 Vots)

La Biblioteca la Bòbila manté, des de la seva inauguració el març de 1999, un fons especial dedicat al gènere negre i policíac, amb els objectius de fomentar la lectura, difondre aquest gènere literari i cinematogràfic i convertir-se en la biblioteca de referència per als aficionats a la novel·la negra.

Des de la novel·la policíaca clàssica, l'enigma, el misteri, l'enjòlit, la novel·la negra, l'espionatge, les dames del crim, el thriller, el néo-polar, el nou policial llatinoamericà, la novel·la policíaca històrica, el cyber-noir, l'actual novel·la policíaca europea... Tots els corrents de la novel·la criminal tenen cabuda en el fons especial de la Bòbila. També el còmic negre; la novel·la policíaca juvenil; les bandes sonores en CD dels millors films de gènere i la música que ha generat la màfia o el narcotràfic; els film noir més clàssics i les darreres novetats del cinema policíac en vídeo VHS i DVD; la premsa especialitzada, anuaris i fanzines; l'assaig i les obres de consulta més notables dels millors especialistes; la criminologia, la crònica i els fets reals...

Tot per al gaudiment de l'amant del gènere negre i policíac; tant per aquell que cerca una obra per passar una bona estona després de la jornada laboral, com per aquell altre que la lectura o la visió d'una obra el porta a voler saber més coses sobre l'autor o sobre un determinat corrent del gènere negre.


També et pot interessar:

Fitxers adjunts:
Temes: Novel·la
Etiquetes: cinema negre, cinema policíac, novel·les policíaques, novel·les negres