Fons especials

Racó de famílies

Ser mare o pare és una de les experiències més satisfactòries i emocionants que hi ha a la vida, però a la il.lusió per l'arribada d'un fill cal afegir‐hi el desconcert provocat per multitud de dubtes i preguntes sobre diferents temes.

 

Per aquest motiu a la Biblioteca de Castellbisbal disposem d'un RACÓ DE FAMÍLIES pensat per als pares i les mares, perquè pugueu resoldre aquelles qüestions que us preocupen sobre embaràs, psicologia infantil, creixement, alimentació i salut, educació, lleure, separació, i altres temes directament relacionats amb els vostres fills. La trobareu a l'entrada de la sala infantil, just abans de l'àrea de Petits Lectors. A prop d'on els vostres fills s'entretenen i aprenen amb els llibres. Així no us haureu de moure massa.

No només podeu fer-lo servir els pares; aquest espai de consulta també està destinat a tutors i professionals que tinguin relació amb el món de l'infant: mestres, educadors, cuidadors, personal mèdic, etc.

Podeu consultar la guia actualitzada si feu un clic aquí.

Informació complementària:

Què hi trobareu?

Documents diversos agrupats temàticament. Podeu consultar i emportar-vos en préstec llibres que parlen sobre el món de la lectura i els contes, sobre les diferents etapes evolutives dels infants i adolescents, amb informació sobre aspectes relacionats amb la família (relacions amb els germans, nous models de família, adopció ...). Llibres que estimulen l'aprenentatge per mitjà de jocs i exercicis, d'altres que informen de malalties infantils, prevenció d'accidents, guies de primers auxilis, orientació davant la hiperactivitat, l'autisme, l'obesitat infantil. D'altres amb informació per viure l'embaràs i els primers mesos del nadó, propostes d'activitats lúdiques per gaudir en família, etc.

També disposeu de reculls de cançons de bressol en format CD i de diverses revistes: Baby, Crecer feliz, Guía del niño, Ser padres iViure en família.

Com podeu identificar els temes dels documents?

Els documents d'aquest centre d'interès els trobareu agrupats per matèries. Són fàcilment identificables perquè tots ells tenen al llom una etiqueta "RP" que els diferencia de la resta de documents. A banda, cada llibre té un pictograma que identifica el tema que tracta.

            Els documents es poden consultar a sala o es poden endur en préstec.

            Tots els documents estan catalogats i es poden consultar al catàleg de la biblioteca.

Temes:
Etiquetes: psicologia infantil, adopció, embaràs, nadó