Fons especials

Centre interès "Món laboral" - Cerdanyola del Vallès. Biblioteca Central
Centre interès

Què és?

En el context actual de crisi econòmica i augment de persones en situació d’atur, la creació d'un centre d'interès sobre Món laboral a la biblioteca esdevé un recurs fonamental que facilita l'accés als usuaris tant a materials publicats, com també a recursos electrònics, que els poden ser útils per a la seva vida professional.

On es troba?

Aquest espai està situat a la planta –1, i els documents són fàcilment identificables per un pictograma que porten al llom.

Què hi ha?

Aquest centre d’interès té la finalitat d’esdevenir un espai orientatiu on poder trobar tots aquells documents relacionats amb el món laboral des de diferents àmbits i ajudar als usuaris en a la seva autorealització i a assolir competències i habilitats bàsiques.

 

CERCA FEINA   EMPRENEDORIA

En aquesta secció trobareu tots aquells documents que us ajudaran en la recerca de feina, l'elaboració de curriculums, els processos selectius, així com tests psicotècnics i d'orientació professional.

 

 

Es tracta d'una selecció d'aquells documents que responguin a les necessitats d'un emprenedor a l'hora de crear, consolidar i fer créixer l'empresa. Per tant, trobareu documents sobre la creació de noves empreses. Per tant, trobareu documents  sobre la creació de noves empreses, l'autoocupació o el treball en xarxa.

HABILITATS I COMPETÈNCIES   MERCAT LABORAL

Una selecció d'aquells documents que ens ajudaran a l'autoconeixement de les nostres habilitats i competències, però també a adquirir de noves per guiarnos a trobar aquelles professions més adequades.

 

 

Aquí trobareu aquells documents que fan referència a la situació i context del món laboral, és a dir que podreu trobar legislació i drets laborals, les classificacions professionals, documents sobre la situació actual de l'atur i també aquells documents que siguin sobre polítiques laborals.

OPOSICIONS    
Aquí trobaràs temaris, exàmens i tests per preparar-te per opositar a l'Administració Pública.    

 

ALTRES FONS ESPECIALS    
Prestatge virtual: Món laboral    
Formació    
Busques feina?    
APP's    

 

                                                
Fons Especials Blues Centre d'interes Gastronomia Descarregar Guia
 

 

Temes: Món laboral
Etiquetes:
Mitjana (0 Vots)