Fons especials

Centre interès "Món laboral" - Cerdanyola del Vallès. Biblioteca Central
Centre interès

Què és?

En el context actual de crisi econòmica i augment de persones en situació d’atur, la creació d'un centre d'interès sobre Món laboral a la biblioteca esdevé un recurs fonamental que facilita l'accés als usuaris tant a materials publicats, com també a recursos electrònics, que els poden ser útils per a la seva vida professional.

On es troba?

Aquest espai està situat a la planta –1, i els documents són fàcilment identificables per un pictograma que porten al llom.

 

Què hi ha?

Aquest centre d’interès té la finalitat d’esdevenir un espai orientatiu on poder trobar tots aquells documents relacionats amb el món laboral des de diferents àmbits i ajudar als usuaris en a la seva autorealització i a assolir competències i habilitats bàsiques.

 

Cerca feina              Emprenedoria

En aquesta secció trobareu tots aquells documents que us ajudaran en la recerca de feina, l’elaboració de currículums, els processos selectius, així com tests psicotècnics i d’orientació professional.

Es tracta d’una selecció d'aquells documents que responguin a les necessitats d’un emprenedor a l’hora de crear, consolidar i fer créixer l’empresa. Per tant, trobareu documents sobre la creació de noves empreses, l'autoocupació o el treball en xarxa.

Habilitats i competències               Mercat laboral

Una selecció d’aquells documents que ens ajudaran a l’autoconeixement de les nostres habilitats i competències, però també a adquirir de noves per guiar-nos a trobar aquelles professions més adequades.

Aquí trobareu aquells documents que fan referència a la situació i context del món laboral, és a dir que podreu trobar legislació i drets laborals, les classificacions professionals, documents sobre la situació actual de l’atur i també aquells documents que siguin sobre polítiques laborals.

Oposicions  

Aquí trobaràs temaris, exàmens i tests per preparar-te per opositar a l’Administració Pública.

 
Temes: Món laboral
Etiquetes:
Mitjana (0 Vots)