Fons especials

CENTRE D'INTERÈS:

COL·LECCIÓ LOCAL

- Cerdanyola del Vallès. Biblioteca Central
CENTRE D'INTERÈS: <p>COL·LECCIÓ LOCAL</p>

Què és?

Secció del fons bibliogáfic formada per obres que tractin qualsevol aspecte de la localitat, que estiguin escrites per autors/es locals o publicades al municipi.

On es troba?

Està ubicada a la planta -1 de la biblioteca. En el bloc de prestatgeries senyalitzat com "Col·leccio local" hi trobareu les obres especifiques sobre Cerdanyola del Vallès. La resta de llibres d'autors i edicions locals són també a la planta -1, però dintre de la matèria que els correspongui.

Què hi ha?

A la col·lecció local hi trobareu llibres, revistes i audiovisuals sobre Cerdanyola del Vallès, una mostra representativa de l'obra d'autors/es locals de qualsevol temàtica i inclou, també, publicacions editades al municipi. La col·lecció local es divideix en tres grans apartats:

 

CIUTAT
 
OBRES
Documents sobre la ciutat de Cerdanyola del Vallès (historia, geografia, art, població, entitats, tradicions, personatges, música...)
 
Obres editades per organismes oficials, editorials, associacions, entitats o de producció privada de Cerdanyola del vallès. Aquestes van marcades amb l'etiqueta "Edició local".
PUBLICACIONS
 
 
Publicacions d'autors/es que han nascut, viuen o tenen un vincle especial amb Cerdanyola del Vallès.

 

LOCAL

La col·lecció local està adreçada a tothom que vulgui conèixer a fons la nostra ciutat i la seva obra literària, i , en especial, al estudiants i investigadors.

 

Informació complementària 

Web Ajuntament de Cerdanyola

Revista cerdanyola al dia

Revista Tot Cerdanyola

Portal multimèdia de Cerdanyola del Vallès

 

Temes: Història local
Etiquetes: vallès occidental, cerdanyola del vallès, col·lecció local, art i cultura, festes populars i folklore, història local