Avantatges del carnet

Teatre Tantarantana
Teatre Tantarantana

T'ofereix 1 € de descompte en els espectacles infantils i un 25% de descompte en els espectacles per a adults. Venda d'entrades a les taquilles del teatre.
 

OFERTES ESPECIALS

UMBILICAL (del 28 de setembre al 15 d'octubre)
Cia. Ella (Catalunya)

Promoció especial a 10€ enlloc de 14€ a taquilles. Aquí tens l’enllaç de compra directa: https://goo.gl/KA8zQq 

Una comèdia sobre els límits de la monogàmia i el poliamor. Què succeeix quan trenquem les normes que la societat ens imposa? Estem preparats per estimar a més d’una persona alhora? Quant d’esforç demana la llibertat? 

Umbilical és una tragicomèdia que ens apropa a una relació que traspassa els límits de la monogamia i s'endinsa per accident al poliamor per la necessitat de tenir una criatura. Un intent de trobar respostes a les preguntes que tothom ens fem sobre el poliamor i que, segurament, en generarà d'altres un cop ens hi endinsem.

Espectacle en català y castellà | Durada 90'

Horari sessió: De dijous a dissabtes 20h | diumenges 18:30h

 

LOS BANCOS REGALAN SANDWICHERAS Y CHORIZOS (del 5 al 29 d'octubre)

José y sus hermanas (Catalunya)

Promoció especial a 13€ enlloc de 21€ a taquilles. Aquí tens l’enllaç de compra directa: https://goo.gl/V6Xs1D

Quin és el sentiment dels joves davant els rastres del franquisme? Què significa per ells la figura de Franco? La coneixen en profunditat? Com influeix en les seves vides la transició espanyola i els silencis?

Una nova generació davant el repte d'analitzar la memòria històrica d'aquest país. Una nova generació que parla de la nostra història, dels seus edificis i de les estructures que els són imposades i de com els fan sentir. Estructures polítiques, arquitectòniques, històriques, lingüístiques, mentals, emocionals i, fins i tot filosòfiques.

Los bancos regalan sandwicheras y chorizos és un espectacle vital, carregat de joventut, de música, que lluita contra la impotència a la que els aboca aquesta societat i els seus dirigents; qui som i com vivim després de quaranta anys de Dictadura a Espanya.

Espectacle en català i castellà | Durada 75'

Horaris sessions: De dimecres a dissabtes 21h - diumenge 19h

 

 

 

 

Adreça: Carrer Les Flors, 22
Tel.: 934 417 022
Àmbit: Teatres
Municipi: Barcelona
Més informació
Mitjana (0 Vots)