Avantatges del carnet

Teatre Tantarantana
Teatre Tantarantana

T'ofereix 1 € de descompte en els espectacles infantils i un 25% de descompte en els espectacles per a adults. Venda d'entrades a les taquilles del teatre.
 

OFERTA ESPECIAL (del 17 d'agost al 17 de setembre)

El 17 d'agost estrenen l'espectacle: Claqué o no i t'ofereixen preus especials. Pots gaudir-ho en els següents dies i horaris:

Pots reservar les entrades a través dels enllaços anteriors.
 

Claqué o no

Una dona amb una carrera brillant, una professió que li cau com anell al dit i que ocupa un lloc de feina molt important per a tothom, vol deixar-ho tot per dedicar-se professionalment a ballar claqué. Per acabar-ho d'adobar, en tant sols quinze segons, es fa evident per a tothom que la vegi que mai, mai, farà ni un sol pas de claqué que mereixi ser vist. Però ella vol ballar claqué.

Un funcionari del govern, dedicat a que tothom ocupi el lloc de treball pel qual està més preparat i en el que, per tant, es sent més realitzat, ha arribat per frustrar els seus plans. Ella no pot ballar claqué.

"Claqué o no" és una comèdia sobre les professions, vocacions, intuïcions i canvis de rumb laborals que moltes vegades, no entén ningú.

Adreça: Carrer Les Flors, 22
Tel.: 934 417 022
Àmbit: Teatres
Municipi: Barcelona
Més informació
Mitjana (0 Vots)