Avantatges del carnet

Teatre Tantarantana
Teatre Tantarantana

T'ofereix 1 € de descompte en els espectacles infantils i un 25% de descompte en els espectacles per a adults. Venda d'entrades a les taquilles del teatre.
 

OFERTES ESPECIALS

 

DRAMABURG (del 8 al 25 de febrer)

 

Promoció especial a 13€ enlloc de 21€ a taquilles. Aquí tens l’enllaç de compra directa: https://goo.gl/XXWD8Z

Dramaburg és una reflexió sobre la civilització de l’espectacle. Sobre com convertim en producte tot allò que queda pur i natural en nosaltres, convertint-nos en còmplices i turistes de la destrucció del nostre món. Des de l’onze de setembre de 2001, la ficció i l’espectacularitat de Hollywood i dels mitjans de comunicació han servit per explicar-nos la construcció del nostre món. Aquest fenomen s’ha quotidianitzat i multiplicat de forma viral amb l’arribada de les xarxes socials. La nostra vida és a l’aparador, i ens sentim empentats a convertir la nostra experiència vital en un subproducte. Fins a on arribarà aquesta tendència?

Horaris sessions: De dijous a dissabte 20h - diumenges 18.30h

 

 

 

EL MAR NO HI CAP DINS D'UNA CAPSA DE SABATES (del 15 de febrer al 4 de març)

Cia. El Martell

Promoció especial a 13€ enlloc de 21€ a taquilles. Aquí tens l’enllaç de compra directa: https://goo.gl/eLqvzH

Com eres de petit? Quins referents aparentment innocents van condicionar el que ets ara? Quins records tens de la teva infància i perquè són aquests i no uns altres? Has aconseguit ser aquell futbolista, astronauta o rei del món que desitjaves? O ets soci del Barça, vius a la lluna de valència i et creus el rei de casa teva? Si, tot són referents masculins. On són les dones? Aquesta és només una de les preguntes. En la nostra infància ens en van quedar moltes per respondre.

Progressem adequadament o necessitem millorar?
 

Espectacle en català | Durada: a determinar

Horaris sessions: De dimarts a dissabte 21h - diumenge 19h

 

 

 

Adreça: Carrer Les Flors, 22
Tel.: 934 417 022
Àmbit: Teatres
Municipi: Barcelona
Més informació
Mitjana (0 Vots)