Avantatges del carnet

Teatre Tantarantana
Teatre Tantarantana

T'ofereix 1 € de descompte en els espectacles infantils i un 25% de descompte en els espectacles per a adults. Venda d'entrades a les taquilles del teatre.
 

OFERTES ESPECIALS


VIAJE AL FIN DE LA NOCHE (del 15 al 26 de novembre)

Proyecto 43-2 

Promoció especial a 13€ (40% de descompte) enlloc de 21€ a taquilles. Aquí tens l’enllaç de compra directa: https://goo.gl/4hRxJJ

Viaje al fin de la noche és la 3a part de la trilogia sobre Euskadi, la memòria col·lectiva i el conflicte amb ETA. Estrena absoluta a la ciutat de Barcelona. La trama transcorre a una sidreria. Les sidrerías són espais essencials a la vida social i identitària basca. Hi ha dos personatges, el fill i la filla rodejats d'aquells qui els miren. El fill dels assassinats per ETA. La filla dels assassinats pel GAL. La filla d'un etarra fugitiu. El fill que fins fa poc no sabia qui era veritablement el seu pare. El fill va créixer amb el silenci. La filla d'un dels primers assassinats, que va aprendre a fer ús del silenci. Diferents vivències que construiran un relat del que no sabem el final. Viaje al fin de la noche és un mosaic del present al País Basc que es construeix a partir de les veus que encara no han estat escoltades: els relats dels fills i filles de la violència. En aquest nou temps, els fills i filles de les víctimes i perpetradors són els actors d'una nova societat que tracta de deixar enrere una història de violència.

Espectacle en castellà | Durada 90'

Horari sessió: De dimecres a dissabte a les 21h | diumenge 19h

 

TRAMUNTANA (del 9 al 26 de novembre)
Cactus Love Produccions 

Promoció especial a 10€ enlloc de 13€ a taquilles. Aquí tens l’enllaç de compra directa: https://goo.gl/ZruFLn

Una revisió del mite grec de bòreas, déu de la Tramuntana.

En un petit indret de l'Empordà, en un món i una època ben similars als actuals, els déus són més humans que mai i conviuen amb els homes, participant dels seus costums, estructures socials i debilitats. Una nit d'estiu, després de bufar la tramuntana, apareix a la platja el cos de Quíone, la filla petita del déu Bòreas, personificació del vent del nord. El passat problemàtic i de drogoaddicció de Quíone fan pensar que es tracta d'un suïcidi, però cap dels seus germans —Càlais, Cleòpatra i Zetes— es creu aquesta versió dels fets. Aquesta opinió compartida, però, no suposa un punt d'unió entre tots tres germans, distanciats, enfrontats i envilits per les ferides que els han deixat la mesquinesa i l'abandó del seu pare i la consegüent reclusió de la mare. A aquesta relació a tres bandes, se suma la presència forçada i sospitosa del més petit dels seus germanastres, els «Dotze Poltres», i de la Novícia, que amb la seva rectitud moral accentua les febleses de la resta. Sota aquest clima de tensió, passa el pitjor: a la mort de Quíone se'n comencen a sumar d'altres, atribuïdes a un misteriós llop i seguides de prop per un Inspector poc ortodox. Aquest escenari fa aflorar el veritable caràcter i les prioritats de cadascú, i comencem a descobrir, enganys, traïcions, pors i interessos personals.

Espectacle en català| Durada 75'

Horari sessió: De dijous a dissabtes 20h | Diumenges 18:30h

 

ALPENSTOCK. La farsa que neteja el país (del 5 de desembre al 7 de gener)
Obskené 
Espectacle programat dins d’El Cicló (Cicle de Companyies Independents en Residència).

Promoció especial a 13€ (40% de descompte) enlloc de 21€ a taquilles. Aquí tens l’enllaç de compra directa: https://goo.gl/kfQ9Yc

Alpenstock és una comèdia boja i absurda que arrossega in crescendo al públic cap a un espiral d'humor negre. Una peça incorrecta, una retrat cru del nostre benestar occidental que es revela com una bufetada a l'espectador.

En Fritz i la Greta viuen feliços al seu xalet al cor de les muntanyes: en Fritz és funcionari, i la Greta es queda casa i s'encarrega de tenir-ho tot impol·lut. Però un dia, la Greta compra un detergent al mercat cosmopolita que fa trontollar els valors nacionalistes de Fritz. Aquest darrer, pertorbat, prova en va de fer entendre a la Greta que només un detergent nacional pot servir per netejar una casa conservadora de manera irreprotxable. Greta, s'excusa “Sóc una dona senzilla i em sobrepassen els esdeveniments nacionals”, diu. Fritz se'n va; la desfilada folklòrica l'espera. Aleshores, mentre la Greta s'interroga sobre el seu futur, arriba en Josip Karageorgevitch Assanachu, un balcano-carpato-transiverià. Corprès per la gràcia de Greta comprant el detergent al mercat cosmopolita es veu empès a penetrar a la seva vida interior. Així que Josip i Greta fan l'amor com dues bèsties. En Fritz arriba i al veure'ls, assassina d'un cop de piolet sec a l'amant.

La sang espargida serà difícil d'eliminar; sort que un detergent nacional pot treure totes les taques, inclús les més complicades de netejar. Però la Greta ha canviat: per primera vegada, s'ha sentit vital. Mentre neteja, Josip, un cosí de Josip, entra i li fa l'amor. En Fritz els sorprèn de nou i també assassina al cosí del Josip, aquest cop amb una destral. I a aquest punt, la parella ja no funciona, i encara torna un Josip i un altre i un altre i successivament en Fritz els va assassinant amb un llançaflames, una cadira elèctrica, un paraigua búlgar... Finalment, exhaustos de la neteja i dels assassinats, en Fritz descobreix que la Greta pot provocar-li plaer. I tot queda immaculat de nou..., però en Josip vetlla.

“La sang és una excel·lent memòria dels llocs; cal un potent detergent nacional per eliminar-la.”

Espectacle en català

Horari sessió: De dimecres a dissabtes 21h - diumenge 19h

 

Adreça: Carrer Les Flors, 22
Tel.: 934 417 022
Àmbit: Teatres
Municipi: Barcelona
Més informació
Mitjana (0 Vots)