Clubs de lectura

Amanida variada: Lectures refrescants per anar fent boca - Sabadell. Biblioteca del Sud

De la mateixa manera que necessitaríem diferents ingredients per a fer una amanida variada, aquest curs llegirem diferents propostes que ens aproparan a estils ben diferents, a autors ben peculiars i a obres que, de ben segur, ens faran debatre amb encert sobre les històries que els seus autors ens explicaran. La riquesa d'aquesta curiosa diversitat farà que l'amanida sigui, a part de variada, refrescant.

 

Sessions el tercer dimecres de cada mes, a les 19 h

Coordinació: Enric Soler

Els clubs de lectura són tertúlies formades per grups de persones que llegeixen el mateix llibre i es reuneixen periòdicament per comentar-lo. Són trobades adreçades a tothom qui tingui ganes de llegir, conèixer altres lectors i conversar sobre el món dels llibres i la literatura.

 

Les Biblioteques Municipals de Sabadell us ofereixen una vintena de clubs que poden ser del vostre interès. La biblioteca s'encarrega de proporcionar a tots els participants un exemplar del llibre seleccionat per sessió. Un cop finalitzada la lectura, i coincidint amb una nova trobada, s'intercanvia aquest llibre per un nou títol. En alguns casos, segons les característiques del club i de la lectura escollida, els participants han d'abonar 1,50 € per exemplar en concepte de préstec interbibliotecari (PI) o bé aconseguir els exemplars pel seu compte. L'import del servei  de PI,  que pot variar en funció del nombre d'exemplars que calgui aconseguir per aquesta via, s'haurà d'abonar a la biblioteca en el moment de fer efectiva la inscripció al club.

 

Per participar-hi només cal tenir el carnet d'usuari de les biblioteques municipals i sol·licitar personalment la inscripció a la biblioteca on es farà el club que més interessi, del 19 de setembre a l'1 d'octubre de 2016.

 

En el cas de superar el nombre màxim de participants per club, el 4 d'octubre es farà un sorteig i es comunicarà el resultat a les persones admeses. Les persones inscrites que no hagin estat admeses quedaran en llista d'espera.

 

El 13 d'octubre a les 18:30 convidem tots els interessats a un acte obert a la biblioteca Vapor Badia on els conductors dels clubs presentaran les novetats de la temporada. A continuació, tindrà lloc el recital de poesia M'exalta el nou i m'enamora el vell, a càrrec de Teatre eSseLa, amb la interpretació de Pep Tines i Cacu Prat, i imatges artístiques de Sebastià Plans. L'espectacle explora el món de la fàbrica i la cultura industrial a través de l'obra d'autors d'avantguarda, com ara Foix, Salvat-Papasseit o Pessoa, i poetes socials com Brossa i Martí i Pol. L'acte s'organitza en col·laboració amb la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona dins el projecte i-Biblioteques: indústria, patrimoni, energia i desenvolupament.

 

Així mateix, el 9 de novembre està prevista una sortida a Cerdanyola del Vallès per assistir a la trobada de clubs de lectura de la comarca amb l'escriptora i periodista Rosa Montero.

  • Adults

Data d'actualització: 19/09/2016

Mitjana (0 Vots)