Clubs de lectura

Club de lectura - Novel·la - Roda de Ter. Biblioteca Bac de Roda
Club de lectura - Novel·la

El club de lectura és una activitat oberta, dirigida a totes les persones interessades en la lectura i que tenen ganes de comentar i compartir impressions amb altres persones també aficionades a la literatura. 

La biblioteca obté els exemplars suficients de les obres programades i cada membre del club llegeix llibre a casa per després comentar-lo a la biblioteca un dilluns de cada mes a 2/4 de 4 de la tarda. Les sessions són conduïdes pel personal de la biblioteca que modera el debat i planteja qüestions que estimulen el diàleg entre els lectors. Es parla de si ha agradat o no, dels personatges, de l'estil literari, del context del llibre, etc. 

Durant l'any es programen diverses sessions que compten amb la presència dels autors del llibres llegits o bé amb la col·laboració de conductors experts en les lectures triades per tal d'enriquir i aprofundir la tertúlia. Habitualment les lectures realitzades són novel·les però també es programen i seleccionen obres d'altres gèneres que poden ser la poesia o el teatre, entre d'altres.

>> Programació del Club de Lectura, gener - juny 2020

Programació gener-juny 2020

  • Febrer: La Gent de Hemsö, d'August Strindberg.

  • Març: Aquest deu ser el lloc, de Maggie O'Farrell. Sessió conduïda per Carme Brugarola, narradora i professora de català.
  • Abril: Canteu, esperits, canteu, de Jesmyn Ward. Sessió conduïda per Roger Canadell, filòleg i professor de literatura catalana.
  • Maig: CLUB DEL LLIBRE. Teatre Eliseu, Roda de Ter. Canto jo i la muntanya balla, d'Irene Solà. Amb la presència de l'autora.
  • Juny: Una educació, de Tara Westover. Sessió conduïda per Bet Contreras, professora de literatura.

La biblioteca prepara cada mes una guia de lectura amb una biografia de l'autor, l'explicació de la seva obra completa i un comentari del títol a llegir per així acostar l'escriptor i la seva producció literària als lectors. 

 

 

  • Adults

Data d'actualització: 20/02/2020