Ruta Gastrolletres a Madrid
Ruta Gastrolletres a Madrid

Ara és un bon moment per fer una escapada cap a Madrid. Fins el proper diumenge 24 de gener podeu Gaudir de "Gastroletras", una nova ruta que fusiona gastronomia i literatura al "Barrio de las Letras" de la capital d'Espanya.

Per commemorar el IV Centenari de la mort de Cervantes, un total de 35 hostalers de la zona reten homenatge a figures literàries que van recórrer els seus carrers i als personatges que van crear. Ho fan dedicant una tapa amb noms tan evocadors com "La Vida es Sueño" "Rinconete y Cortadillo" "Fortunata y Jacinta", "Dumas" o "Duelos y Quebrantos".

Entre tapa i tapa podeu gaudir també d'activitats culturals gratuïtes repartides per establiments i carrers del barri. Concerts, exhibicions d'esgrima, contacontes (infantils i per a adults), animacions amb actors o visites guiades a diferents punts literaris del Barri de les Lletres. Només cal que, després de degustar la tapa, demaneu el codi que us servirà per a gaudir d'aquests esdeveniments.

Trobareu tota la informació de "Gastroletras" a www.saborea-madrid.com i a l'App "Saborea Madrid" us podeu descarregar el mapa dels establiments participants amb les seves tapes i les bases dels concursos que es realitzen.

20/01/2016 10:30h