Cinc noves Vies braves es posen en marxa
Cinc noves Vies braves es posen en marxa

Les Vies Braves són una xarxa pública d'itineraris marins,  que pretén  fomentar la pràctica d'activitats esportives, com la natació en aigües obertes i també d'altres activitats lúdiques i pedagògiques, com l'snorkelling o buceig amb tub i  les sessions d'Aquafitness.

Aquests itineraris, que transcorren paral·lels als camins de ronda, estan senyalitzats i abalisats, i permeten gaudir i explorar el litoral des del mar de forma segura.

El projecte, pioner al món i endegat l'any passat a la Costa Brava, posa en marxa aquest estiu cinc noves vies braves: una a Calella, tres a Sitges i una més al pantà de la Baells. En total, són gairebé 6 km de recorreguts practicables, que s'afegeixen als més de 20 habilitats a la Costa Brava, on transcorren paral·leles els camins de ronda de la Costa Brava, Vies Verdes i GR-92.

Les Vies Braves organitzen també sessions de natació en grup per aigües obertes, entrenaments col.lectius i preparació d'esdeveniments esportius, per a grups . També organitzen  escapades familiars que et proporcionaran l'allotjament, informació i serveis per a gaudir dels millors emplaçaments del litoral i descobrir l'immens patrimoni natural que s'hi amaga, tot nedant o fent snorkel de forma segura.

27/07/2015 12:53h